HORECA kávéfőző típusok a tökéletes kávé készítéséhez

A megfelelő kávéfőző kiválasztása különös jelentőséggel bír a vendéglátóhelyek, éttermek, kávézók, bisztrók számára, hiszen az állandó, magas minőségű kávé biztosítása kiemelten fontos nekik. A Caffé Perté sokféle márkát és különböző típusú kávégépet kínál számukra a forgalmuknak megfelelően a naponta lefőzött kávé mennyiségéhez igazodva, melyek között a legigényesebb baristák is megtalálják kedvencüket.

A legjobb olasz gyártók kiváló minőségű Horeca kávégépei között egykaros, kétkaros és háromkaros félautomata vagy automata működésű készülékeket is talál. A Rancilio két és három karú félautomata készülékeit a forgalmas helyeknek ajánljuk, az Astoria egy és két karú félautomata vagy automata gépei között az alacsonyabb forgalmat lebonyolítók is találnak alkalmasat, a Faema csúcskategóriás klasszikus, retró kávéfőzőit kifejezetten az “ínyenceknek ajánljuk”.

Egyes készülékeink darálóval, kávécsésze melegítővel, gőzcsapppal, többféle megvilágítással, vízlágyítóval vagy kávékapszula és párna kompatibilitással és egyéb kiegészítő funkciókkal kaphatók.

Prémium minőségű olasz Horeca kávéfőző gépeinkkel garantáltan magas minőségű kávét tudnak elkészíteni. Mind a magas, mind az alacsonyabb forgalmat lebonyolító vendéglátóhelyek megtalálják a számukra legmegfelelőbb, a stílusukhoz leginkább illeszkedő gépet, amellyel garantált a tökéletes espresso, tejeskávé vagy cappuccio elkészítése.

 • Egykaros félautomata, Horeca kávéfőző

  ASTORIA AEP/1 egykaros félautomata kávégép

  5 / 5
  774 700 Ft (Áfá-val)
 • Félautomata, kétkaros, olasz Horeca kávégép

  ASTORIA AEP/2 kétkaros félautomata kávégép

  952 500 Ft (Áfá-val)
 • Felsőkategóriás barista kávéfőzőgép

  ASTORIA SAE/1 egykaros automata kávégép

  863 600 Ft (Áfá-val)
 • Professzionális kétkaros automata barista kávéfőző

  ASTORIA SAE/2 kétkaros automata kávégép

  1 054 100 Ft (Áfá-val)
 • FAEMA kétkaros Horeca kávégép

  FAEMA E 98 President Restyling A/2 kétkaros kávégép

  1 397 000 Ft (Áfá-val)
 • Klasszikus kialakítású, modern felépítésű retro olasz Faema kávégép

  Faema E61 klasszikus félautomata kávégép

  1 775 460 Ft2 636 520 Ft (Áfá-val)
 • Faema Emblema klasszikus kávéfőző baristáknak

  Faema Emblema klasszikus kávégép

  2 540 000 Ft (Áfá-val)